Home Contact
Referinte
Despre noi
Produse
Catalog
Noutati

NOUTATI

Produse de ventilatie

SYSTEMA ROMANIA va ureaza
Bine ati venit pe site-ul nostru!
 Home
 Despre noi
 Produse
 Noutati
 Catalog
 Referinte
 Contact
Systema Italia a fost creata in 1986, astazi fiind lider la nivel national si international in productia echipamentelor de incalzire prin radiatie. Are o retea comerciala de peste 40 de agenti in Italia si alti 30 in intreaga lume.

Este certificata ISO 9001 si are 5 filiale in Polonia, Coreea, Franta, Anglia si Romania.
Systema Italia se preocupa permanent de imbunatatirea calitatii produselor sale, sigurantei si economiilor energetice, fiind in 1990 primul producator al tubulaturii radiante OHA cu recircularea gazelor de ardere (brevet PD 92A 00153), un produs cu randamente superioare care ofera satisfactii deosebite.

Produsele sunt urmarite incepand de la faza de proiectare pana la monitorizarea consumurilor si a comportarii produselor dupa instalare.

Astazi, Systema Italia este primul dintre producatori care ofera, dupa cercetari teoretice si experimentale, tubulatura calorizata cu tratamentul suprafetelor cu quartz pentru marirea fluxului de caldura emis catre mediul ambiant.

Systema Italia investeste continuu in cercetare, fiind in permanenta legatura cu universitati de renume: Universitatea din Padova, Ferarra, Torino, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti etc.

© 2005 SYSTEMA ROMANIA. All rights reserved.

created by WEBit