Home Contact
Referinte
Despre noi
Produse
Catalog
Noutati

NOUTATI

Produse de ventilatie

SYSTEMA ROMANIA va ureaza
Bine ati venit pe site-ul nostru!
 Home
 Despre noi
 Produse
 Noutati
 Catalog
 Referinte
 Contact

PANOURI RADIANTE CERAMICE “SCR”

Panourile radiante ceramice, SCR, produse de Systema Italia unesc toate avantajele incalzirii radiante cu posibilitatea transmiterii caldurii de la mari inaltimi (pana la 20m). Incalzeste suprafetele creand o stare de confort termic, nu antreneaza in miscare aerul, evita circulatia prafului si stratificarea aerului sub acoperis.
Sistemul de automatizare prevazut pentru acest tip de incalzire autoregleaza in functie de bilantul termic al ambientului puterea arzatorului, mentinand constanta temperatura interioara a aerului.
Spre deosebire de tuburile radiante, panourile radiante ceramice au un randament al arderii mai bun, care poate ajunge pana la 99%, insa gazele arse sunt evacuate direct in incinta si nu evacuate in exterior ca la tuburi radiante.
Au puteri intre 25 – 45 kW, insa exista posibilitatea reglajului manual prin intermediul unui potentiometru (la varianta panourilor manuale) sau reglajului automat prin intermediul panourilor de comanda INET.

Avantaje:
- Caldura confortabila imediata, panourile atingand capacitatea maxima la mai putin de 10 minute de la pornire.
- Panourile radiante ceramice sunt echipamente destinate incalzirii cladirilor cu inaltimi mari. Datorita modului de transmitere a caldurii, respectiv prin radiatie, temperatura dorita in zona de lucru este obtinuta rapid.
In acest fel va bucurati de caldura si in plus se obtin si importante economii energetice.
- Caldura va fi redirectionata spre locurile dorite, nefiind necesara incalzirea zonelor neproductive, aducand dupa sine economii importante. Radiatia ceramica incalzeste corpurile din raza de actiune si nu aerul ambiant. Aerul este incalzit indirect, prin cedarea energiei termice de catre corpurile radiate.
- Lipsa curentilor de aer si a zgomotului de funtionare. Prin deschiderea unei usi sau exhaustare nu se pierde toata caldura deoarece radiatia nu se pierde ca aerul incalzit prin alte metode de incalzire.
- Cel mai important avantaj al acestui tip de incalzire sunt: economia energetica si costurile de intretinere aproape inexistente. Exista posibilitati de incalzire partiala, de alegere a temperaturilor potrivit zonei, de programare a orelor de functionare.
- Datorita suportului special confectionat, se poate regla unghiul sub care panoul emite undele radiante catre sol.

CARACTERISTICI TEHNICE SCR
Model     SCR 25m SCR 45m
Puterea efectivă maxima kW 24 48
Puterea efectivă minima kW 12 24
Randamentul arderii % 90.1 90.3
Consumul nominal* Gaz metan -maxim/minim Nmc/h 2.54 / 1.27 5.08 / 2.54
       
Propan G31-maxim/minim kg/h 1.86 / 0.93 3.72 /1.86
Alimentare electrică V/Hz 230/50 230/50
Puterea electrică kW 0.06 0.06
Diametrul  alimentare gaz (M) ţoli 3/4" 3/4"
Dimensiuni   l x L x h mm 514x1055x18 694x1055x418
Greutate (standard) kg 27 36
* la 15 grdC şi 1013,25mbar      

© 2005 SYSTEMA ROMANIA. All rights reserved.

created by WEBit