• Sos Mihai Bravu 42-62

  • Luni-Vineri
    9:00 - 17:00
Contact

021.252.16.21

close
Acasa Despre noi

Excelenta in sisteme de incalzire/racire industriale din 1990

Despre noi


Suntem Systema Romania, reprezentanta Systema SpA Italia producator european de echipamente de incalzire si climatizare destinate sectorului industrial, dar si tertiar, fiind una dintre cele mai dinamice societati de profil. Are o retea comerciala de peste 40 de agenti in Italia si alti 30 in intreaga lume. Este certificata ISO 9001 si are 5 filiale in Polonia, Coreea, Franta, Anglia si Romania.

Produsele sunt accesibile in Romania direct prin Systema Romania sau prin reteaua de distribuitori creata in scopul asigurarii rapiditatii si profesionalismului oferite beneficiarilor produselor noastre..

Systema Romania va ofera consultanta tehnica pentru proiectare instalatii de incalzire prin radiatie, ca si toate celelalte servicii necesare fazelor unui proiect, cum ar fi furnizarea echipamentelor, instalarea si punerea in functiune a acestora..

Proiectele sunt realizate intotdeauna impreuna cu proiectantii sau beneficiarii nostri pentru a fi siguri ca raspundem prompt tuturor cerintelor acestora..

Colectivul Systema Romania este tanar si dinamic, oferindu-va rapiditate, dar mai presus de orice, calitate si profesionalism..

Pentru a afla informatii despre firma Systema Romania, despre produsele Systema si, bineinteles, cum va pot fi acestea de folos, va invitam sa vizitati paginile site-ului navigarea facandu-se prin meniul principal

Daca ai nevoie de o solutie profesionala
pentru Incalzire / Racire / Ventilare

Daca ai nevoie de o solutie profesionala
pentru Incalzire / Racire / Ventilare

Contacteaza-ne – Profesionistii nostrii iti stau la dispozitie

Contacteaza-ne – Profesionistii nostrii iti stau la dispozitie