• Sos Mihai Bravu 42-62

  • Luni-Vineri
    9:00 - 17:00
Contact

021.252.16.21

close
Acasa Blog Solutii tehnice oferita de SYSTEMA ROMANIA
dec.

Solutii tehnice oferita de SYSTEMA ROMANIA

SYSTEMA ROMANIA oferă soluţii tehnice pentru încălzirea oricarui tip de spaţiu industrial în condiţiile obţinerii unor economii importante de energie (până la 65%). In cele ce urmează vă prezentăm gama noastră de echipamente de încălzire prin radiaţie, urmând ca în numerele viitoare să vă prezentăm şi echipamentele destinate încălzirii cu aer cald sau climatizarii.

Tuburi radiante

Tubulatură radiantă OHA :

Tubulatura radiantă OHA este o soluţie excelentă în sectorul încălzirii spaţiilor industriale cu înălţimi medii şi mari. Flexibilitatea sistemului constă în adaptarea tubulaturii radiante la orice exigenţe privind traseul acesteia. În funcţie de necesarul de căldură, tubulatura radiantă poate avea configuraţie monotubulară sau bitubulară. Grupul de combustie se plasează în exteriorul clădirii are rolul de a genera căldura prin intermediul arzătorului şi de a realiza, prin intermediul unui ventilator, circuitul continuu al fluidului caloportor. Temperatura suprafeţei exterioare a tubulaturii radiante etanşe şi în depresiune în raport cu mediul, se poate situa în intervalul 120-290oC. Marele avantaj  al acestui sistem de încălzire este acela al economiilor energetice importante obţinute atât prin direcţionarea căldurii doar în zona de lucru cât şi prin recircularea gazelor de ardere în proporţie de 80%.

Systema este singurul producator de astfel de echipamente care poate crea sisteme de tubulatură radiantă, cu lungimi ce pot ajunge până la 250m datorită gamei foarte mari de puteri termice cuprinse între 50 şi 400kW.

Tuburi radiante modulare INFRA :

Aceste tuburi radiante se pretează foarte bine pentru încălzirea zonală putându-se obţine zone de temperaturi diferite în aceeaşi incintă. Echipamentele pot fi utilizate în spaţii cu înălţimi cuprinse între 4 şi 30  de metri. Concentrează  fluxul de căldură în zona de lucru în acelaşi timp limitează şi stratificarea aerului între pardoseală şi planşeu.

INFRA este un sistem foarte economic, încălzeşte rapid suprafeţele aflate sub conul de radiaţie, suprafeţe ce emană la rândul lor căldură. Toate acestea,  coroborate cu un regim de funcţionare termostatat vor duce la economii de energie de 30 – 65% faţă de sistemele clasice. De asemenea există tuburile radiante INFRA BAF concepute special pentru încălzirea serelor şi a fermelor cu înalţimi reduse.

Systema produce module radiante cu o gama de puteri cuprinsă între 15 şi 60 kW şi lungimi de 3, 6, 9, 12, 15, 18m, fiind printre puţinii care la nivel mondial mai realizeaza produse din INOX.

Panouri radiante ceramice INFRA ROSSO SCR

Destinate incalzirii spaţiilor cu înalţimi mari panourile radiante ceramice produse de Systema au putere termică variabilă între 12 şi 25 kW şi între 24 şi 50 kW. Ecranul reflectorizant din inox garantează o distribuţie maximă în zona de lucru a căldurii emise de placa ceramică indiferent de condiţiile de montaj (la plafon sau înclinat la perete). Sistemul de combustie este modulant, reglajul puterii termice realizându-se cu ajutorul panourilor de comandă care constituie parte integrantă a echipamentului.

SYSTEMA ROMANIA vă stă la dispoziţie cu orice informaţie din domeniul încălzirii şi climatizării spaţiilor industriale, consultanţă, studii de fezabilitate.

 

 

 

 

Add Your Comment

Your email address will not be published.*