• Sos Mihai Bravu 42-62

  • Luni-Vineri
    9:00 - 17:00
Contact

021.252.16.21

close
Acasa Blog Tubulatura radianta OHA, Tuburi radiante INFRA si multe alte sisteme si solutii tehnice
dec.

Tubulatura radianta OHA, Tuburi radiante INFRA si multe alte sisteme si solutii tehnice

SYSTEMA – Italia este leader mondial în încălzirea radiantă încă din anii ’80, când sistemele de încălzire prin radiaţie au început să înlocuiască încălzirea clasică în cât mai multe domenii de activitate. SYSTEMA a dezvoltat şi a perfecţionat produsele sale, extinzînd tehnologia sistemelor radiante la mai multe aplicaţii, cum ar fi: hale industriale, depozite, service-uri auto, săli de sport şi de spectacole, spaţii cu înălţimi mari, show-room-uri, pavilioane expoziţionale,sere de flori şi legume, crescătorii de animale, cuptoare cu temperatură strict controlată.

Tubulatură radiantă OHA :

Modelul OHA este o soluţie excelentă în sectorul încălzirii spaţiilor industriale şi a spaţiilor cu înălţimi medii şi mari. Flexibilitatea sistemului constă în adaptarea tubulaturii radiante la orice exigenţe privind traseul acesteia. În funcţie de necesarul de căldură, tubulatura radiantă poate avea configuraţie monotubulară sau bitubulară. Grupul de combustie ce se plasează în exteriorul clădirii, are rolul de a genera căldura prin intermediul arzătorului şi de a realiza, prin intermediul unui ventilator, circuitul continuu al fluidului caloportor. Acest circuit se realizează la interiorul unei tubulaturi radiante etanşe aflată în depresiune în raport cu mediul încălzit. Temperatura suprafeţei exterioare a tubulaturii radiante este variabilă şi, după cerinţe, se poate situa în intervalul 120-290oC. Marele avantaj  al acestui sistem de încălzire este acela că se recirculă gazele rezultate în urma procesului de ardere în proporţie de 80%, evacuarea făcându-se numai pentru restul de 20%.

Tuburi radiante modulare INFRA :

Modelul INFRA este cea mai adecvată soluţie de încălzire zonală. Aceste tuburi radiante pot fi aplicate şi utilizate în spaţii cu înălţimi cuprinse între 4 şi 20 de metri şi chiar mai mult in condiţii speciale. Concentrează  fluxul de căldură în zona de lucru în acelaşi timp limitează şi stratificarea aerului între pardoseală şi planşeu.

Datorită faptului că incălzirea nu se face cu aer cald, ci prin radiaţie, in cazul acestoor tuburi radiante nu se produc mişcări de mase de aer, pulberi şi de praf, astfel se obţine un ambient mai curat.

Tuburile radiante INFRA sunt un sistem foarte economic, încălzeşte rapid suprafeţele aflate sub conul de radiaţie, suprafeţe ce emană la rândul lor căldură.

Randamentele de combustie sunt mari, peste 95%. Toate acestea,  coroborate cu un regim de funcţionare termostatat vor duce la economii de energie de 30 – 65% faţă de sistemele clasice.

Cu sistemul de tuburi radiante INFRA se pot obţine zone de temperaturi diferite in aceeaşi incintă !

Module radiante INFRA BAF :

Reprezintă soluţia perfectă pentru încălzirea  serelor şi a fermelor de animale.

INFRA BAF MSV : module radiante legate la un canal colectiv pentru gaze de ardere cu exhaustor final unic, pentru toate modulele instalate. Acest sistem poate fi desfăşurate pe lungimi de 12, 18, 24 metri lungime.

INFRA BAF USV :  module radiante în formă de”U”, racordate la un canal colectiv pentru gazele de ardere, cu exhaustor final, unic pentru toate modulele instalate.

INFRA BAF MC : module etanşe cu lungimi diferite şi număr variabil de arzătoare BAF 28/45 kW, în funcţie de aplicaţie.

Destinate serelor şi fermelor zootehnice, cu înălţimi reduse. Modulele au un sistem de liftare special gândit pentru aceste aplicaţii.

Cuptoare industriale INFRA BAF :

Domenii de utilizare:

  • Uscarea diverselor materiale : piese metalice, plastice, produse agricole, forme si miezuri de turnatorie, marmura.
  • Incalzirea : diverselor tipuri de lichide cu schimbatoare de caldura imersate, nisipul pentru turnatorii si alte substante granulate , diverse materiale in vederea vopsirii, etc.
Generatoare de aer cald

Generatoare de aer cald EOLO :

SYSTEMA vă prezintă o nouă gamă de generatoare de aer cald suspendate, capabile să satisfacă orice exigenţă legată de încălzirea generală sau zonală.

În comparaţie cu sistemele de încălzire tradiţionale care necesită o centrală termică, generatoarele din seria EOLO reprezintă alternativa optimă oferind consumuri relativ joase pe baza unei investiţii minime. Acest lucru este posibil datorită independenţei în funcţionare a generatoarelor şi deasemenea nu este necesară încălzirea unui fluid intermediar (ex. apa) care cel mai adesea se traduce prin pierderi de căldură inutile.

Componente: arzător cu aer aspirat şi preamestec parţial aer-gaz ; exhaustor alimentat electricla 230 V/ 50 Hz ; camera de ardere din oţel inox ; schimbător de căldură tubular având trei circuite ale gazelor de ardere, suprafaţa de schimb de căldură mare şi randament superior ; carcasa este realizată din tablă zincată vopsită expoxidic şi izolată la interior termic şi acustic ; grupul de ventilare constituit din ventilatoare axiale.

Termoconvectoare KING

Termoconvectoare KING :

Seria de termoconvectoare pe gaz cu tiraj forţat sau natural reprezintă o alternativă validă şi convenabilă faţă de încălzirea tradiţională de până acum. Echipamentele funcţionează pu combustibil gazos. Combustia are loc într-o cameră de ardere etanşă; aerul necesar arderii nu este preluat din încăpere, ci, din exteriorul  acesteia, prin intermediul unei tubulaturi speciale, iar gazele de ardere sunt evacuate în exterior prin intermediul unei tubulaturi coaxiale cu cea pentru admisia aerului. Modelele KING au puteri de la 2 – 13,3 kW.

Este soluţia ideală penrtu încălzirea birourilor, spaţiilor comerciale, show-room-uri de dimensiuni reduse, caselor de vacanţă.

Add Your Comment

Your email address will not be published.*